HR-expertmeeting: “Hoe trekken we nieuw talent aan voor jouw reisbedrijf?"

Reiswerk organiseert op maandag 27 juni weer een expertmeeting voor de HR-professionals van 13.15 tot 16.30 uur, met aansluitend een borrel tot 17.30 uur. Het thema van de meeting is “Hoe trekken we nieuw talent aan voor jouw reisbedrijf?". De meeting vindt plaats bij Down Under in Nieuwegein en deelname is gratis.

people-3152585_1280.jpg

Details

Reiswerk organiseert op maandag 27 juni de tweede expertmeeting van 2022 voor HR-professionals van 13.15 uur tot 16.30 uur met aansluitend een gezellige borrel tot 17.30 uur. Het thema van de meeting is “Hoe trek je nieuw talent aan voor jouw reisbedrijf?". 
 
De huidige krapte op de arbeidsmarkt heeft ook op de reisbranche een grote weerslag. Het is voor veel reisbedrijven momenteel een uitdaging om openstaande vacatures in te vullen met gekwalificeerd personeel. Reiswerk besteedt dit jaar veel aandacht aan het weer aantrekkelijk maken van het werken in de reissector. We organiseren daarom onder andere meerdere HR-meetings rondom dit thema.
 
In deze tweede interactieve meeting gaan we dieper in op de verschillende mogelijkheden die er zijn voor jouw reisbedrijf om nieuw talent te enthousiasmeren en aan te trekken. Hoe pakken andere reisbedrijven dit vraagstuk aan? En wat kunnen we van elkaar leren? Het belooft wederom een interessante middag te worden met gelijkgestemden, waarbij we van elkaar gaan leren en leerzame ervaringen met elkaar zullen delen.

Wil je samen met andere HR-professionals meepraten over dit belangrijke thema? Schrijf je dan in! We garanderen dat je geïnspireerd naar huis gaat. De meeting vindt plaats bij Down Under in Nieuwegein. Deelname is gratis en je input wordt gewaardeerd. Wil je jouw ervaringen, tips en trics voor het aantrekken van nieuwe talent bij jouw reisbedrijf deze middag uitgebreid delen met je collega’s? Laat het ons weten! Dan maken we daar ruimte voor in het programma.

Meer informatie of vragen?
Heb je vragen over deze expertmeeting? Of onderwerpen die je graag zou willen terugzien? Neem dan contact op met Barbara Brons, Programmamanager HR & Arbeidszaken bij Reiswerk, via barbara@reiswerk.nl.

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.