Er staan nieuwe workshops in de agenda voor het najaar. Neem snel een kijkje en schrijf je in! Klik hier.

Nieuwe E-learning in Travel College: hoe herken je intimidatie op de werkvloer

29 mrt 2022

Het klinkt misschien als iets wat je niet zal overkomen, maar wat als je geïntimideerd wordt op de werkvloer? Intimidatie is vaak een grijs gebied en niet altijd even gemakkelijk te (h)erkennen. Herken jij het? In de nieuwe gratis E-learning in Travel Collega leer je alles over hoe je intimidatie op de werkvloer herkent.

beard 2610267 1280

Binnen de leerlijn ‘Respectvol gedrag op de werkvloer’ in Travel College komt ook het onderwerp ‘Intimidatie op de werkvloer’ aan bod. Intimidatie op de werkvloer is helaas nog steeds een ernstig probleem, zoals de laatste maanden veelvuldig naar voren kwam in het nieuws. Naar aanleiding hiervan hebben veel bedrijven hun eigen organisatie en bedrijfscultuur onder de loep genomen. Maar wat weet jíj van dit onderwerp?

In deze nieuwe E-learning op Travel College leer je er meer over! Na het volgen van deze module weet je intimidatie te (h)erkennen. Onderwerpen als seksuele intimidatie, tegenprestaties en een vijandige omgeving komen aan bod. Daarnaast biedt de E-learning handvatten om een veilige werkomgeving te creëren voor het slachtoffer, de collega’s en de werkgever. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je het gesprek aan kunt gaan met een dader van intimidatie, al dan niet samen met een vertrouwenspersoon. Tot slot leer je over preventieve maatregelen die jouw organisatie kan nemen om intimidatie op de werkvloer te voorkomen.

Neem jij het voortouw voor een veilige werkomgeving voor al je collega’s? Start dan nu snel met de E-learning ‘Intimidatie op de werkvloer’ op Travel College!

Wil je meer weten? Lees dan ook onze artikelen over ongewenst gedrag op de werkvloer en de vertrouwenspersoon op je werk!

Deze leerlijn is aangeboden door onze samenwerkingspartner SkillsTown, dé online opleider voor professionals.

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.