Een te gekke kick-off van de Travel Challenge 2023!

22 mei 2023

Kennismaken, teamwork, games en coaching; vrijdag 18 mei is de Travel Challenge van 2023 officieel afgetrapt met de kick-off.

kick offtc

Afgelopen vrijdag kwamen alle deelnemers voor eerst bij elkaar. Een warm welkom op de Breda University of Applied Sciences, een schets van de reiswereld en een interessante sessie over regenerative tourism vulden de ochtend. Na een heerlijke lunch maakten we de teams bekend en speelden zij hun eerste spel. Hints, omdenken en teamwork; een perfecte teaser voor wat er nog komen gaat! Er stond voor ieder team een SPA-coach klaar om het teamwork naar een hoger niveau te brengen. Na de voorstelronde begon zowaar de zon te schijnen en konden we met een kleine 20 graden de dag afsluiten op het terras, met een borrel. Dit belooft wat!

Met grote dank aan onze partners

Zonder onze partners kunnen we dit event niet organiseren. We zijn dan ook enorm dankbaar dat zij dit mooie evenement ondersteunen. We hebben voor TUI gekozen als organisator van de reis omdat zij dit eerder al eens, naar grote tevredenheid, hebben gedaan. D-reizen, NET Travel Group, Corendon en het Spaanse Verkeersbureau zijn de andere betrokken partijen, allemaal met een mooie visie op toerisme. Ook BCD Travel, SGR, ATPI en Bohemian Birds zijn een meer dan waardevolle toevoeging aan de Challenge. We hebben met al deze partners een mooie mix gecreëerd van de hele breedte van de reisbranche. Zowel zakelijk als leisure is vertegenwoordigd op de Travel Challenge.

footerlogostc2023

Woensdag 31 mei vertrekken we met de groep naar Fuerteventura. Op de hoogte blijven? Volg ons op Instagram @Reiswerk.

Geschreven door:

947152 114753655399290 1101870463 n
Melissa Bruins
Marketing & Communicatie Manager
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.