Een top kick-off van de Travel Challenge 2024

01 mei 2024

Met de teams gevormd en de basiskennis op scherp, werd op donderdag 25 april officieel het startschot gegeven voor de Travel Challenge 2024 tijdens de kick-off.

kickofftravelchallenge.png

Alle toptalenten, begeleiders uit het onderwijs en experts uit het werkveld kwamen afgelopen donderdag voor het eerst samen. Een hartelijk welkom bij InHolland Rotterdam, gevolgd door een openingswoord van Esther, manager Reiswerk, een inspirerend verhaal van de winnaar van 2023 Thijs van Toorenenburg, een DISC-workshop, een introductie van de basisprincipes van AI en een overzicht van de duurzaamheidsdoelstellingen, vulden de ochtend. Na een smakelijke lunch en een bezoek aan de hoogste verdieping van het gebouw met een adembenemend uitzicht over Rotterdam, werden de teams onthuld.

De teams werden meteen uitgedaagd en de eerste prijs werd behaald na een superleuk spel. Hints, creatief denken en teamwork vormden een perfecte teaser voor wat komen gaat! Voor elk team stond een SPA-coach klaar om de teamdynamiek te bespreken. Na een korte kennismaking met alle experts, sloten we deze prachtige dag af met een borrel. Dit belooft wat!

We zijn klaar voor onze reis naar Portugal. Op 28 mei vertrekken we met 64 studenten, experts uit de reisbranche en het onderwijs naar het schitterende dorp Monchique in de Algarve.

Met grote dank aan onze partners

Dit evenement zou niet mogelijk zijn zonder onze gewaardeerde partners. We zijn ontzettend dankbaar voor hun steun bij dit prachtige evenement. In samenwerking met het Portugese Verkeersbureau organiseren we deze reis. Corendon, TUI, D-reizen en NET Travel Group zijn allemaal zeer betrokken partners met een inspirerende visie op toerisme. Ook AirPlus, Avila Reizen, De Jong Intra Vakanties, SGR, ANVR en Riskja Travel zijn van onschatbare waarde voor de Travel Challenge. We mogen ook de onderwijsinstellingen niet vergeten, want zonder hun deelname zou dit evenement niet zo succesvol zijn: InHolland, Breda University, TIO, NHL Stenden, Saxion en Fontys.

2953_footerlogostc2024.png

Geschreven door:

947152_114753655399290_1101870463_n.jpg
Melissa Bruins
Marketing & Communicatie Manager
cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.