9 tips om op te vallen met je LinkedIn-profiel

16 aug 2023

Hoe val jij op tussen 5 miljoen Nederlandse LinkedIn-profielen? Geen makkelijke kwestie! We geven je 9 tips om je LinkedIn-profiel naar een hoger niveau te tillen en die connecties te laten stromen. Hier zijn wat interessante trucjes om je profiel op te laten vallen en die professionele vibes uit te stralen waar de reisbranche van houdt.

linkedinprofiel

Open je eigen profiel en werk mee van boven naar beneden.

1. Visuele feestjes voor je profiel:

LinkedIn is meer dan alleen tekst. Zorg niet alleen voor een mooie header foto van jouw profiel maar gooi ook wat foto's van die te gekke bestemmingen in je feed! Misschien zelfs een korte video waarin je reistips geeft, of zelfs een toffe presentatie over jouw eigen avonturen.

2. Jouw profielfoto: Een sneak peek van jezelf:

Je hebt die professionele look, maar laten we er wat reisvibes aan toevoegen! Waarom geen foto van jou op een gave reisbestemming? Laat zien dat je serieus bent én dat je van avontuur houdt.

3. Creëer dé perfecte headline:

Een topheadline in slechts twee regels – dat is jouw moment om te schitteren! Deze paar woorden zijn niet alleen je visitekaartje voor recruiters, maar ook voor potentiële klanten. Gebruik de meest herkenbare functietitel en voeg daar je unieke waarde aan toe. Zoals bijvoorbeeld: ‘’Jouw Persoonlijke Reisadviseur | Ik creëer Onvergetelijke Reizen | Van Dromen naar Bestemmingen’’. Voeg daar nog een link aan toe zoals ‘neem contact op’ en de nieuwe contacten stromen binnen! (Lees hier hoe je een link toevoegt aan je headline).

4. In de spotlight:

Het is tijd om je reisexpertise in de schijnwerpers te zetten! Gebruik de kracht van 'Featured Posts' om je meest epische reisverhalen, insider tips en visuele hoogtepunten te delen. Denk aan foto's van die adembenemende zonsondergang in Bali, een korte video waarin je de geheimen van een lokale markt deelt, of een artikel waarin je de nieuwste reistrends onthult. Deze featured posts zorgen voor een onweerstaanbare wow-factor op je profiel en laten zien dat je een bron van inspiratie bent voor reisfanaten!

5. Je hele verhaal in één knaller van een samenvatting:

Laat die saaie lappen tekst achterwege en breng je avonturen tot leven! Vertel hoe je hebt bijgedragen aan onvergetelijke reiservaringen. Gooi er wat interessante anekdotes in en laat die passie voor reizen en klantenservice sprankelen!

6. Uniek zijn, daar draait het om:

Waarom doen hoe andere het doen? Vertel wat jou anders maakt en waarom mensen graag met jou in zee gaan. Ben je een master in het oplossen van reispuzzels? Of ken je die ene verborgen plek op aarde waar niemand anders aan denkt? Dat is jouw geheime recept!

7. Show je skills:

Laat die vaardigheden knallen! Denk aan dingen zoals top-notch communicatie, klantenservicetalent en het vermogen om elke uitdaging op te lossen. Vraag dan meteen je vrienden en collega's om die skills te bevestigen om er wat extra power aan te geven!

8. Stay Fresh:

Update, update, update! Telkens als je een nieuw avontuur beleeft, een project afrondt of een nieuwe skill aanscherpt, laat het de wereld weten. Je bent als een ontdekkingsreiziger van je eigen carrière!

9. Delen, Delen, Delen:

Deel de sappigste nieuwtjes in de reisbranche, de hotste trends en de meest interessante artikelen. Laat zien dat je niet alleen een goed bent in je functie, maar ook nog eens op de hoogte bent van alles wat er speelt in de reisbranche.

Met deze trucs kun je jouw LinkedIn-profiel omtoveren tot een podium waarop jouw verhaal schittert. Of je nu nieuwe connecties wilt maken, jezelf wilt promoten of gewoon wilt laten zien dat je de reiswereld door en door kent, deze tips zullen je daar zeker bij helpen. Laat die professionele vibe stralen als de zonsondergang op een mooie bestemming!

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.