Maak kennis met de e-learning 'Sociale Veiligheid' in Travel College

15 mrt 2022

photo 1604881991108 a3a35673b7c4 2.jpg

Vanaf 1 maart kan je gebruik maken van de nieuwe leerlijn ‘Respectvol gedrag op de werkvloer’ in Travel College. Een zeer actueel thema dat juist n aandacht verdient. Graag lichten we de eerste module ‘Sociale Veiligheid’ toe.

Iedere werknemer heeft recht op een sociaal veilige werkplek, een omgeving waarin je ideeën durft te uiten, feedback durft te geven en fouten mag maken om van te leren. Ongewenste gedragsvormen zoals pesten, intimidatie of discriminatie zijn hier uiteraard niet toegestaan.

In de module ‘Sociale Veiligheid’ leer je in een week tijd met slechts een paar minuten training per dag hoe je sociale veiligheid kunt creëren in jouw werkomgeving. Na afloop van de training herken je verschillende vormen van ongewenst gedrag n de gevolgen hiervan, je weet personen en organisaties te vinden die kunnen helpen bij ongewenst gedrag en je kunt door middel van communicatie het ongewenste gedrag van anderen beïnvloeden. Met deze training help je niet alleen jezelf, maar ook je collega’s aan een veilige en fijne werkplek!

Waar wacht je nog op? Start direct met leren op Travel College!

Wil je meer weten? Lees dan ook onze artikelen over ongewenst gedrag op de werkvloer en de vertrouwenspersoon op je werk!

Deze leerlijn is aangeboden door onze samenwerkingspartner SkillsTown, d online opleider voor professionals.   

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.