Module van de maand juli: Webinar Corporate Tribes

19 jul 2022

De zomer is voor velen het uitgelezen moment om nieuwe dingen te leren. Tijdens een vakantie ervaar je minder stress en krijg je ruimte in je hoofd. Je doet nieuwe energie én inspiratie op en dit kun je na je vakantie inzetten om iets nieuws te leren. De modules van de maanden juli, augustus en september sluiten daarop aan. Hoog tijd om aan de slag te gaan!

heidi fin m2kxb80gqcc unsplash[1]

De module van de maand juli is het webinar Corporate Tribes van Dr. Danielle Braun, corporate antropoloog. In dit webinar neemt ze ons mee op reis naar Nieuw-Zeeland, China, New York en we gaan op bezoek bij nomadenvolken in Afrika. Danielle leert graag van andere culturen en kan als geen ander aan de hand van sprekende voorbeelden uitleggen wat cultuurverandering inhoudt én hoe je er op de juiste manier mee omgaat.

In dit webinar staat digitaal werken centraal. Want hoewel corona het ene moment al weer ver achter ons lijkt te liggen, kan het het volgende moment ineens weer om de hoek kijken als er gesproken wordt over een coronagolf in de zomer of het najaar. Wat doen we dan? Sectoren moeten het zelf oplossen, dus wat gaat er gebeuren? Gaan we weer massaal thuiswerken? En hoewel we daar inmiddels allemaal behoorlijk ervaren in zijn geworden, valt er altijd nog wat te leren over hoe dit nóg beter kan! Heb jij bijvoorbeeld al enig idee waar de flirtknop zit in Teams of Zoom? Weet je waarom je je schoenen soms uit moet doen tijdens een digitale meeting? Of hoe je het statusspel speelt?

Wacht niet langer en leer hoe je als werknemer omgaat met een digitale werkomgeving en hoe je als manager inspirerend leiderschap toepast online. Neem deze tip alvast ter harte, zoals Danielle zegt: Aandacht is het nieuwe goud!

Maak snel een gratis account aan op Travel College of log in met je bestaande account en blijf jezelf ontwikkelen!

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.