Module van de maand januari: word een veerkrachtige professional (podcast)

04 jan 2022

De eerste week van het nieuwe jaar is weer begonnen. Een mooi moment om eens naar je zelfontwikkeling te kijken. En laten we daarvoor eerst eens terugkijken. Want als we iets ontwikkeld hebben in de reissector de afgelopen twee jaar (bewust of onbewust), dan is dat wel onze veerkracht. En ook nu vraagt deze eigenschap nog steeds veel van ons.

Als reismedewerker ben je veerkrachtig. Elke dag weer moet de reisindustrie het hoofd bieden aan onvoorziene tegenslagen en uitdagingen die vandaag de dag, helaas, nog steeds in het teken staan van de corona pandemie. Maar jij doet het, en ondanks dat dit niet elke dag even makkelijk of leuk is, geeft het je zelfontwikkeling een enorme boost. Hoe dan? Daar vertelt Willem Verbeke, emeritus professor aan de Erasmus Universiteit Rotterdam je meer over in de podcast; Word een veerkrachtige professional.

In deze podcast leer je wat de ontwikkeling van jouw veerkracht kan betekenen in en voor jouw professionele leven. Dit door de ontwikkeling van een aantal kerncapaciteiten die hier nauw mee verbonden zijn. Je leert de belemmeringen die je tegenkomt te herkennen en vooral ook te overwinnen! Daarnaast zit er een aantal praktische tips in die je gaan helpen om een (nog) veerkrachtigere professional te worden!

De podcast: ‘word een veerkrachtige professional’, is de hele maand januari te beluisteren op het online leerplatform voor de reisbranche, Travel College. Veel succes!

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.