Nieuwe learnings in gratis online leerplatform Travel College

Bij Reiswerk zijn we dagelijks bezig om het gratis online leerplatform Travel College verder uit te breiden. Dit doen we door het toevoegen en creren van nieuwe soft-skills en hard-skills learnings, maar bijvoorbeeld ook reisbranche specifieke learnings. Ook deze maand hebben we weer interessante cursussen toegevoegd. Benieuwd wat er nieuw is deze maand? We zetten het voor je op een rij!


 

Nieuwe korte cursussen “Zakelijk Tekenen”

Tekeningen gebruiken in je werk? Kan dat wel? Jazeker! Tekeningen gebruiken in je werk is zelf slim. Het helpt om elkaar beter te begrijpen. Vaak gebruiken we heel veel woorden om dingen uit te leggen. Helaas wordt het daar alleen niet altijd duidelijker door. Woorden kunnen ook voor verwarring zorgen. Met hetzelfde beeld voor ogen heb je sneller een goed gesprek. Wil jij in korte tijd kennis maken met zakelijk tekenen en ervaren waarom begrijpend tekenen zo goed werkt? Ga dan aan de slag met onze nieuwste 2 essentials over zakelijk tekenen.


Webinar over “Design Thinking”

In de reisbranche zijn we voortdurend op zoek naar alternatieve manieren om blijvend te innoveren en complexe problemen aan te pakken. Design Thinking komt hier steeds vaker om de hoek kijken: een methode die probleemoplossend werkt. En dat niet alleen. Design Thinking geeft ook innovatie op een creatieve manier vorm. Het is een mensgerichte benadering om te vernieuwen, op basis van bijvoorbeeld technologien en klantbehoefte. Het probleem wordt gedefinieerd, waarna je naar oplossingen zoekt waar ook de wens van de eindgebruiker is opgenomen.Klinkt ideaal toch? Het succes van Design Thinking kan jouw reisorganisatie dan ook echt voordelen opleveren! Om jou van deze voordelen te laten profiteren is Design Thinking het webinar van de maand mei in Travel College.
 

Nieuwe korte cursus “Customer Experience door neuro-inzichten”

De mens neemt koopbeslissingen onbewust. ANVR’s Travel Tomorrow Meetup van 4 april 2019 gaf antwoord op hoe je daar als reisbedrijf je voordeel mee kan doen. Kon je er niet bij zijn? Wil je de compilatie terugkijken? Dat kan! Door te kijken naar de filmpjes in deze nieuwe essential in Travel College. Je kijkt achtereenvolgens naar Martin de Munnik (Neurensics), Lievens Swinnen (Landal Green Parks) en Martin Leeflang (Validators).

Deze sprekers nemen je mee op reis naar het brein van de consument en hoe je de inzichten kunt gebruiken voor een betere customer experience, sterke merkbeleving en conversie. Je gaat op zoek naar de onbewuste dieperliggende emoties die bepalend zijn voor het gedrag van consumenten.


 

Jouw content ook in Travel College?

Omdat we reisprofessionals graag willen blijven voorzien van interessante cursussen en webinars die bijdragen aan hun ontwikkeling, zijn we op zoek naar nog meer waardevolle content. Misschien wel die van jou!

Ben je in het bezit van leeroplossingen die perfect zouden passen binnen Travel College? Heb je bijvoorbeeld een gaaf webinar opgenomen waar reisprofessionals echt eens naar zouden moeten kijken? Of werk je voor een trainingsinstituut en hebben jullie interessante e-learnings tot jullie beschikking? Zullen we hier dan eens samen over in gesprek gaan? Je kunt hierover contact opnemen met Miranda Wiltenburg, projectmanager Leren & Ontwikkelen bij Reiswerk, via miranda@reiswerk.nl.
 
 

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.