De nieuwe website van Reiswerk is gelanceerd

Vanaf vandaag heeft Reiswerk een nieuwe website!

websitehomepagenieuw1.png

Onze nieuwe Reiswerk website is live! Achter de schermen is er afgelopen periode hard gewerkt aan het nieuwe uiterlijk en het verbeteren van het gebruiksgemak van de site. Met de lancering van de nieuwe website spelen we in op de dynamische, voortdurend veranderende reissector. We willen, als informatie- en kennisplatform voor werkgevers, werknemers, werkzoekende en opleiders voor de reisbranche, ons aanbod aan informatie nog toegankelijker maken. 

De nieuwe website is gemaakt in samenwerking met RB-Media. Bij hen hebben we de opdracht neergelegd om een informatieve website te bouwen zonder daarbij de gebruiksvriendelijkheid en de uitstraling van de reissector uit het oog te verliezen. Met het lanceren van de website slaan we ook een andere weg in qua navigatie op de site. Er wordt op de nieuwe website met specifieke thema’s gewerkt waardoor de informatie nog makkelijker vindbaar is. De site is verdeeld in een viertal belangrijke thema’s: Arbeidszaken & HR, Leren & Ontwikkelen, Arbeidsmarktonderzoek en Events. Daarnaast is het mogelijk om te navigeren op basis van het soort bezoeker: werkgever, werknemer, werkzoekende of opleider. De segmentatie op basis van doelgroepen maakt de website duidelijker, overzichtelijker en de indeling logischer.

Esther Gathier, Manager bij Reiswerk, is blij dat de website in een nieuw jasje is gestoken. “Eén van de belangrijkste onderdelen van de website van Reiswerk is de vacaturebank. Het vinden en plaatsen van vacatures is nu nog aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker geworden. Dat is een belangrijke verbetering ten opzichte van de oude website wat ons betreft.” Alle relevante informatie van de oude website blijft beschikbaar in de nieuwe omgeving.

In de huidige tijdsgeest, waarbij de vraag groot is naar nieuw of terugkerend talent in de reisbranche, wil Reiswerk naast informeren, de brug slaan tussen werkgevers en werkzoekende door ze op een laagdrempelige manier met elkaar te verbinden. “Vanaf nu kan iedereen die dat wil gebruik maken van onze toekomstbestendige website die nu nog beter aansluit bij de behoefte van onze websitebezoeker en waar gemakkelijk alle informatie te vinden is”, aldus Esther.

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.