AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Ontdek hoe je meer reizen kunt verkopen door conversie optimalisatie

08 jul 2019

Niet elke bezoeker op jouw (bedrijfs)website zal ook daadwerkelijk een reis boeken. Toch is de makkelijkste route naar meer omzet het binnenhalen van de niet converterende bezoekers. Want wat maakt dat deze bezoekers wel rondkijken, maar niet overgaan tot het daadwerkelijk boeken van een prachtige reis? Ontdek het in de nieuwe e-learning Conversion Rate Optimization. In deze cursus leer je hoe je meer omzet kunt halen uit je bestaande bezoekers en wat je kunt doen om het aankoopgedrag van jouw klant te benvloeden.


 

Specialisten aan het woord

In onze nieuwe e-learning leer jij de fijne kneepjes van het vak van topexperts Jurjen Jongejan, CRO-strateeg bij ISM e-Company, en Martin van Kranenburg, gespecialiseerd CRO-trainer. Deze module legt conversie optimalisatie uit, en beschrijft de methoden om de conversie van verkoop op jouw website te verbeteren. Jurjen deelt in de e-learning zijn kennis en methodologie over Conversion Rate Optimization en Martin van Kranenburg leidt je rond in het consumentenbrein.
 

Voor wie is deze e-learning geschikt?

Deze e-learning focust zich op startende en op meer ervaren e-commerce professionals op (minimaal) HBO-niveau. Wil jij een brede introductie op het gebied van CRO? Dan is deze training bedoeld voor jou! Wil jij je graag juist verder verdiepen op het gebied van CRO, en hierbij de geleerde kennis meteen op je eigen case gebruiken? Dan adviseren wij de verdiepende e-learning met Martin van Kranenburg.

De module neemt je in 30 minuten mee in de wereld van CRO. Na afloop van de module kun je de cursus afronden met een toets en bijbehorend certificaat. Zo kun je jouw actuele kennis op dit gebied aantonen en zorgen voor een optimale websitebeleving van jouw online bezoekers.

Samenwerking met Thuiswinkel.org

De e-learning Conversion Rate Optimization is ontwikkeld door Thuiswinkel.org. Vanwege hun goede samenwerking met ANVR worden er dit jaar maar liefst 10 vakinhoudelijke e-learnings vanuit de e-Academy van Thuiswinkel.org 1 op 1 overgenomen in Travel College. Met deze nieuwe e-learnings kun je direct aan de slag met het verbeteren van je Digital Business Skills. De nieuwe e-learnings zijn een mooie aanvulling op het huidige aanbod rondom het ontwikkelen van soft skills en reisbranche specifieke trainingen in Travel College. Op deze manier kun jij alle learnings op n plek vinden n heb je beschikking over de allernieuwste kennis rondom e-commerce.
 

Direct gratis aan de slag met Travel College

Medewerkers in de reisbranche kunnen zich gratis registreren via www.travelcollege.nl en direct starten met online leren. Ben je als reisbedrijf benieuwd naar de mogelijkheden van Travel College voor jouw medewerkers? Kijk dan op reiswerk.nl/travelcollege voor meer informatie.

Bron: Thuiswinkel.org

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.