AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Op zoek naar het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider van Nederland

03 apr 2019

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) organiseert weer de jaarlijkse verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider. Via reiswerk.nl brengen we dit graag onder jouw aandacht. Want wellicht wil jouw reisbedrijf ook wel meedingen naar deze titels?
 

Jaarlijkse verkiezing

Voor de bijna 500.000 studenten in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) die tijdens hun stage of leerbaan leren in de praktijk, maken een goed leerbedrijf en een goede praktijkopleider het verschil. Om dat te benadrukken organiseert Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) jaarlijks de verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider.
 

Belangrijke rol benadrukken

Het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider worden tijdens een bijzonder gala in november gehuldigd en staan een jaar lang in de schijnwerpers. Namens SBB vertegenwoordigen zij alle leerbedrijven en praktijkopleiders van Nederland. Met de jaarlijkse verkiezingen benadrukken en waarderen het ministerie van Onderwijs en SBB de belangrijke rol die de meer dan 250.000 erkende leerbedrijven en ruim 300.000 praktijkopleiders spelen in het opleiden van mbo-studenten.
 

Voordragen

Tot en met 30 april kan iedereen leerbedrijven en praktijkopleiders voordragen. Alle voordrachten worden beoordeeld en ingedeeld naar sector en provincie, om uiteindelijk tot n beste leerbedrijf en n beste praktijkopleider te komen. Wil je een leerbedrijf of een praktijkopleider voordragen? Ga dan naar de website van SBB.


Een erkend leerbedrijf worden?

Voor meer informatie over hoe je een erkend leerbedrijf kunt worden klik je hier.

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.