Prestigieuze onderzoeksprijs voor Reiswerk onderzoek!Annemiek van der Schaft, een van de promovendi die mede door Reiswerk worden gefinancierd, ontving op 9 november de ‘Highly Commended PhD Paper Award’. De prestigieuze prijs voor veelbelovend onderzoek van jong talent werd uitgereikt tijdens de EUROchrie conferentie in Dublin, door het Dublin Institutie of Technology en Emerald Group Publishing Limited.

Het onderzoek van Annemiek richt zich op de medewerker beleving van technologische vernieuwing in het werk. Belangrijk onderzoek voor een branche die constant in verandering zit. Zij deelt de inzichten van dit onderzoek regelmatig in Whitepapers en op Reiswerk bijeenkomsten.

Annemiek: “Uiteraard is deze erkenning super tof en is de uitkomst mooi om bekendheid te geven aan ons werk. Ik denk dat de hele branche worstelt met de vraag hoe medewerkers meegenomen worden in de actuele, grote veranderingen en dat iedereen wel beseft dat hun bijdrage cruciaal is voor succesvolle verandering. En natuurlijk met veel dank aan Reiswerk voor het mede mogelijk maken van dit onderzoeksproject!”

Onderzoek naar de toekomst van de reissector

Reiswerk financiert in samenwerking met CELTH (Centre of Expertise Leisure, Tourism & Hospitality) wetenschappers, waaronder Annemiek, die fundamenteel en breed promotieonderzoek doen naar n van de thema’s van de Onderzoeksagenda Reisbranche.

Klik hier om meer te lezen over Annemiek en de andere promovendi.
 
 

Geschreven door:

Shannon Yska
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.