Openstaande vacatures? Naamsbekendheid vergroten? Laten zien dat je je inzet voor duurzaamheid? Verzeker jouw reisbedrijf nog vóór 13 februari van deelname aan de Travel Challenge! Stuur een email naar info@reiswerk.nl

Reisvoucher verlengd

Banner_Website_Voucher_Wk232020_2.jpg.jpg

De Reisvoucher die garantiefonds SGR samen met reisbrancheorganisatie ANVR heeft ontwikkeld, kan voorlopig ook n 1 juni worden uitgegeven. SGR en ANVR zijn blij dat met behulp van het ministerie van Economische Zaken de uitgifte van de enige voucher in Nederland mt SGR-dekking kan worden voortgezet tot in ieder geval 1 september 2020. De Reisvoucher is in het leven geroepen om de liquiditeit van de reisbedrijven tijdens de coronacrisis enigszins op peil te houden.

Steeds meer toeristische bestemmingen binnen Europa bereiden zich voor op het weer ontvangen van buitenlandse toeristen, de reissector hoopt dat de overheid binnenkort de reisadviezen voor Nederlandse reizigers naar het buitenland zo snel als verantwoord en mogelijk daarop aanpast. Niet alleen de Nederlandse reissector wordt geholpen als de wereld weer langzaam opengaat; ook veel andere landen die zwaar getroffen zijn, kunnen juist economisch geholpen worden met de herstart van toerisme, volgens de ANVR. En de consument is inmiddels ook wel toe aan een onbezorgde vakantie die hij kan betalen met zijn nog altijd gedekte Reisvoucher.

Lees hier het hele artikel van de ANVR.
 
Bron: anvr.nl
 

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.