Reiswerk en ANVR organiseren 7 april NOW-webinar voor reisondernemers

03 apr 2020

thumbnailIRCGDANU 2.jpg

Reiswerk en ANVR organiseren op dinsdag 7 april aanstaande van 13.00-14.00 uur een webinar voor werkgevers in de reisbranche over de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW). De regeling is op 31 maart jl. gelanceerd en biedt werkgevers in de reisbranche de mogelijkheid een aanvraag in te dienen voor een substantile tegemoetkoming in de loonkosten.
 
"Het loket voor de NOW gaat hopelijk op 6 april a.s. open. De NOW is zonder overdrijven van levensbelang voor de reisbranche. Veel ondernemers hebben hun omzet met bijna 100% zien teruglopen. Die kunnen dan tot 90% van de loonsom vergoed krijgen", zegt Frank Radstake van de ANVR. "Maar ondanks dat de regeling in opzet redelijk simpel lijkt, is het nog niet zo gemakkelijk een goede aanvraag te doen. We krijgen er al veel reacties en vragen van leden over".
 
De webinar wordt gemodereerd door Frank Radstake van de ANVR, die zal worden bijgestaan door een specialist op het gebied van arbeidsrecht en naar verwachting een accountant.
 
Aanmelden kan via deze agendalink.
 

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.