AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Reiswerk lanceert een nieuwe website

22 mrt 2022

Het werd tijd om onze website in een nieuw jasje te steken.

beach 1824855 1920

Het werd tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. Het Reiswerk team heeft daarom de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe website. Met trots kondigen we de livegang van de splinternieuwe Reiswerk website aan op dinsdag 29 maart.

Niet alleen het uiterlijk van de website is geheel vernieuwd, we hebben ook de functionaliteiten flink verbeterd. Als hét expertise- en kenniscentrum op het gebied van arbeidsvoorwaarden, leren en ontwikkelen en arbeidsmarktcommunicatie in de reisbranche, blijft het voornaamste doel om onze lezer te informeren en om kennis te delen.

We begrijpen dat de nieuwe website voor alle gebruikers even wennen zal zijn. Daarom onthullen we alvast een deel van onze homepage. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent werken in de reisbranche? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Ook die is namelijk geheel gerestyled.

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.