Openstaande vacatures? Naamsbekendheid vergroten? Laten zien dat je je inzet voor duurzaamheid? Verzeker jouw reisbedrijf nog vóór 13 februari van deelname aan de Travel Challenge! Stuur een email naar info@reiswerk.nl

Reiswerk lanceert een nieuwe website

Het werd tijd om onze website in een nieuw jasje te steken.

beach-1824855_1920.jpg

Het werd tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. Het Reiswerk team heeft daarom de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe website. Met trots kondigen we de livegang van de splinternieuwe Reiswerk website aan op dinsdag 29 maart.

Niet alleen het uiterlijk van de website is geheel vernieuwd, we hebben ook de functionaliteiten flink verbeterd. Als ht expertise- en kenniscentrum op het gebied van arbeidsvoorwaarden, leren en ontwikkelen en arbeidsmarktcommunicatie in de reisbranche, blijft het voornaamste doel om onze lezer te informeren en om kennis te delen.

We begrijpen dat de nieuwe website voor alle gebruikers even wennen zal zijn. Daarom onthullen we alvast een deel van onze homepage. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent werken in de reisbranche? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Ook die is namelijk geheel gerestyled.

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.