Reiswerk Profiel Analyse voor jouw medewerkers

adult 2449725 640.jpg

Je bent zuinig op je medewerkers. Want je wilt werken met een duurzaam inzetbare en gemotiveerde groep collega’s. Heb je de juiste mensen voor de juiste job? Hoe help je iemand zichzelf te ontwikkelen? Ieder mens wordt ten slotte op geheel eigen wijze gemotiveerd. Natuurlijk kijk je naar individuen, maar ook naar onderlinge dynamiek en samenwerking. De Reiswerk Profiel Analyse helpt jou en je medewerkers om persoonlijke talenten en motivatoren in kaart te brengen. En dat helpt jullie cht verder!

Waarom is dit d tool voor mijn medewerkers?

De Reiswerk Profiel Analyse is een internationaal gevalideerd instrument en gebaseerd op de DISC theorie. Het geeft nauwkeurig inzicht in het werkgedrag en de motivatie van medewerkers. De Profiel Analyse is in 8 minuten in te vullen en:
- geeft meer zekerheid bij werving & selectie
- biedt aanknopingspunten voor de inzet van medewerkersontwikkeling
- kan de werkhouding een boost geven om zo personeelsverloop te voorkomen.
- draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers

Ook kan de analyse de tijd die besteed wordt aan onderpresteerders helpen beperken, zodat er meer energie gaat naar mensen die jouw reisbedrijf echt vooruit helpen. De PPA speelt hiermee sterk in op de grootste behoeftes van werkgevers en HR in 2018 in de reisbranche als het gaat om de medewerkers binnen hun bedrijf.

Een ingevulde scan geeft een gedetailleerd profiel van de sterke punten en de aandachtspunten van jouw medewerker. Het geeft een goed beeld van zijn/haar motivatoren, communicatiestijl, waarde voor het reisbedrijf, grootste vrees en of zijn/haar gedrag onder druk afwijkt van het voorkeursgedrag. De uitslag van de scan wordt alleen met jouw medewerker gedeeld. We adviseren om je medewerker aan te moedigen om de resultaten met je te delen zodat jullie deze samen kunnen bespreken en met concrete actiepunten aan de slag kunnen.

Speciaal aanbod!

Vraag nu tijdelijk een Reiswerk Profiel Analyse (t.w.v. € 250,-) aan voor slechts € 100,-! Vul het aanmeldformulier op deze pagina in en we sturen je alle informatie toe. Vergeet daarnaast niet om ons te volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn en blijf daarnaast op de hoogte van ons laatste nieuws en upcoming events via ons twee-wekelijkse nieuwsbrief

Thomas International

Reiswerk werkt in het aanbieden van de Persoonlijke Profiel Analyses samen met Thomas International: wereldwijd de grootste onafhankelijke leverancier van assessments.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over de Reiswerk Profiel Analyse? Neem dan contact op via info@reiswerk.nl.

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.