Reiswerk vragensessie corona

14 apr 2020

Banner Website Wk162020 Vragensessie 2.jpg

We kunnen ons voorstellen dat je in deze onrustige tijden vragen hebt of onzeker bent over je werksituatie. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen organiseert Reiswerk voor medewerkers in de reisbranche een corona vragensessie op dinsdag 21 april van 11.00 – 13.00 uur.

Tijdens de Reiswerk corona vragensessie kun je via Microsoft Teams jouw arbeidsrechtelijke vraag stellen aan Jolanda Krijgsman, arbeidsrecht advocaat bij Nysingh advocaten. In 10 minuten zal zij proberen jouw vraag zo volledig mogelijk te beantwoorden.

Voordat jij je inschrijft voor de sessie, adviseren we jou om de veel gestelde vragen en antwoorden die we hebben opgesteld goed door te nemen. Wellicht dat je vraag daarmee al is beantwoord. Klik hier om ze te bekijken.

Via het onderstaande formulier kan je jezelf inschrijven voor deelname en de voorkeur van je tijdstip aangeven. We kunnen niet garanderen dat je op het gewenste tijdstip kunt deelnemen. Er zit een maximum op het aantal deelnemers aan de vragensessie. Het kan dus gebeuren, dat je niet kunt deelnemen aan de sessie op 21 april. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het verloop van de sessie, plannen we een nieuwe sessie in.

Inschrijven kan t/m zondag 19 april. Geselecteerde deelnemers ontvangen maandag 20 april voor 12.00 uur een schriftelijke bevestiging. Uiteraard worden al je gegevens en vragen vertrouwelijk behandeld. Houd er rekening mee dat dit een eerstelijns advies is vanuit het arbeidsrecht. Hopelijk is jouw vraag voldoende beantwoord in de vragensessie. Mocht dat niet het geval zijn, dan kan je uiteraard zelf meer juridisch advies inwinnen. 

Klik hier om je in te schrijven.

Mocht je vragen hebben over de vragensessie, neem dan contact met ons op via info@reiswerk.nl
 

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.