Reiswerk zet skills assessments en loopbaancoaching in voor reisprofessionals

02 jul 2020

Reiswerk is er voor iedereen die in de reissector werkt, ook als jij je baan dreigt te verliezen. Wij ondersteunen je graag bij het vinden van een nieuwe baan door verschillende tools beschikbaar te stellen. Wij zijn blij dat wij vanuit onze samenwerking met het programma House of Skills vanaf vandaag onze toolkit kunnen uitbreiden met de skills assessments De Paskamer en Mijnhouseofskills in combinatie met een loopbaangesprek.   

Wat houden deze tools in?
In De Paskamer kan jij als reisprofessional je eigen skillsprofiel samenstellen. Nadat je jouw skills, eigenschappen en werkstijlen (skillset) in kaart hebt gebracht, krijg je suggesties voor beroepen die op deze skills aansluiten, met openstaande functies die daarbij passen. Dit geeft je een breder perspectief op je skills en mogelijkheden, zonder dat de opleiding of branche bepalend is.

Met Mijnhouseofskills kan jij, door online een paar vragen te beantwoorden, kijken welke baan bij je past. Ben je benieuwd welke skills je hebt en welke je nodig hebt voor welke functie? Dat kan via Mijnhouseofskills. Ook toont Mijnhouseofskills hoeveel vacatures er op dit moment zijn de baan die dicht aansluit bij jouw skills en welke scholing je eventueel nodig hebt om jezelf naar deze baan door te ontwikkelen.
 
Heb je beiden, of n van de assessments afgerond en wil je hier graag verder over door praten met een professional? Dat kan! We kunnen jou n uur loopbaancoaching aanbieden met een loopbaan adviseur, die jou wellicht net dat extra stukje advies kan geven dat je op dit moment nodig hebt!

Kijk voor meer informatie op de pagina Assessments en Loopbaancoaching.

Ga direct aan de slag!
De tools worden aangeboden via Travel College, het online leerplatform voor de reisbranche. Ben je een medewerker in de reisbranche? Dan kun je na je registratie gratis starten met online leren. Dus ga direct aan de slag!

Deze samenwerking tussen Reiswerk en House of Skills is tot stand gekomen dankzij de bestaande netwerkverbindingen van het publiek private samenwerkingsverband House of Hospitality, waarvan ANVR / Reiswerk en ROC van Amsterdam founding partners zijn.
 

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.