Werk aan je toekomst en volg kosteloos een opleiding bij SkillsTown!

08 feb 2023

Wil je doorontwikkelen in jouw werk of misschien juist volledig switchen van baan? Gebruik dan het €1.000,- opleidingstegoed die voor je klaarligt om deze droom te verwezenlijken! Met het STAP-budget volg je kosteloos een opleiding bij SkillsTown.

pexels andrea piacquadio 927022

Vraag op dinsdag 28 februari jouw STAP-subsidie aan

Op dinsdag 28 februari kun je voor de eerste keer dit jaar de STAP-subsidie aanvragen. Hiermee kun je op kosten van de overheid een opleiding bij SkillsTown volgen. Populaire opleidingen waar je o.a. uit kunt kiezen zijn: succesvol ondernemen kun je leren, spreken voor groepen, zakelijk Engels, vrouwelijk leiderschap, marketing voor starters, word een office duizendpoot en meer. Hieronder lichten we een aantal opleidingen toe:

  • Word een office duizendpoot: De kantooromgeving is tegenwoordig steeds digitaler (denk aan ChatGPT). Leer alles over de computervaardigheden en soft skills van office managers en (directie)secretaresses die je nodig hebt!
  • Zakelijk Engels: In iedere werkomgeving is het belangrijk dat je een goed woordje ‘business English’ (zakelijk Engels) spreekt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan telefoneren, vergaderen, onderhandelen of presenteren. Leer in vier weken verstaanbaar en correct zakelijk Engels.
  • Marketing voor starters: Als je met marketing van jezelf of je eigen bedrijf aan de slag wilt gaan, kun je niet om social media heen. Leer de basisprincipes die voor alle vormen van marketing gelden in vier weken.

Schrijf je vóór 24 februari in en volg kosteloos een opleiding

Schrijf je vóór 24 februari in voor een opleiding bij SkillsTown. Zorg vervolgens dat je op 28 februari om 09:45 klaar zit bij www.stapuwv.nl, zodat je als eerste aan de beurt bent voor de aanvraag van jouw STAP-subsidie.

Wil jij in 2023 het STAP-budget inzetten, maar twijfel je nog welke studie bij jou past? Bekijk hier alle  opleidingen van SkillsTown: https://www.skillstownconnect.nl/stap/

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.