AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Reiswerk blikt terug op Travday

05 apr 2022

Reiswerk was aanwezig op de voorjaarseditie van Travday. We haalden interessante input op bij bezoekers en exposanten voor onder andere de aankomende arbeidsmarktcampagne en luisterden aandachtig naar de behoeften en uitdagingen die er momenteel liggen.

travday4

Reiswerk was aanwezig op de voorjaarseditie van Travday. De tweede editie van het evenement, georganiseerd door TravMedia, vond plaats in Hotel Gooiland in Hilversum. Daar troffen ruim 500 professionals uit de reisbranche elkaar om te praten over de laatste trends en ontwikkelingen. De beursvloer was verdeeld over vier zalen met meer dan 90 exposanten, variërend van touroperators, airlines en bestemmingen tot verkeersbureaus, autoverhuurders en IT-leveranciers.

Samantha Ammerlaan, BPV-coordinator Travel & Hospitality bij het ROC Mondriaan, bezoekt samen met haar collega Travday. “Als de coronatijd de reiswereld iets geleerd heeft, is het wel hoe belangrijk het is om live met collega’s en zakelijke partners te kunnen verbinden. De helft van het plezier van werken in de reiswereld is de fantastische sfeer en de inspirerende, gepassioneerde mensen die in deze wereld werken”. Bezoekers en exposanten genoten er zienderogen van om op de beursvloer weer met elkaar in contact te komen.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd gereflecteerd op de afgelopen periode waarin de branche het zwaar had en werd met energie en veel nieuwe ideeën vooruitgekeken naar de toekomst. Reiswerk haalde interessante input op bij bezoekers en exposanten voor onder andere de aankomende arbeidsmarktcampagne en luisterde aandachtig naar de behoeften en uitdagingen die er momenteel liggen.

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.