De bestemming voor de Reiswerk Travel Challenge 2024 is bekend!

16 jan 2024

Een hint: The Serra de Monchique is the other Algarve – Let the adventure begin. De Reiswerk Travel Challenge vindt dit jaar plaats in een, voor velen, nog onbekend stukje Algarve! In het midden van de bergen, tussen de bossen en op korte afstand van het strand; er is geen beter decor voor de 10e editie van hét evenement van de reisbranche.

tc2024header

Een unieke kans voor studenten en reisbedrijven

Na de succesvolle Travel Challenge op Fuerteventura vorig jaar, hebben maar liefst 16 studenten een baan bij één van de deelnemende partners gekregen. De Travel Challenge is een vijfdaagse evenement waarbij 64 topstudenten van verschillende hbo opleidingen, in teams, aan een business case werken. De teams worden begeleid door experts uit de reisbranche en het onderwijs. Samen strijden zij vijf dagen lang voor de winst.

De studenten staat een onvergetelijke ervaring te wachten! Zij kunnen rekenen op een leerzame ervaring en een grote kennisoverdracht van de echte deskundigen uit de branche.  Een groot en stevig netwerk in de reisbranche is dan ook gegarandeerd. Het mooiste van dit event is misschien wel de impact die de studenten kunnen maken. De business case zal in samenwerking met het Tourism Board van Portugal, het onderwijs en het werkveld gemaakt worden. Het betreft dan ook een échte case in het teken van duurzaamheid.

De Wie-is-de-mol?-achtige games die zullen ook dit jaar niet ontbreken in het programma! Natuurlijk wel met een educatieve twist.

De reisbranche heeft een grote behoefte aan nieuw talent op verschillende vakgebieden. Met de Travel Challenge enthousiasmeren we naast toerisme studenten, óók studenten die geen toerisme studeren, voor een baan in deze mooie branche.

Waardevolle partners

Met de Travel Challenge leveren we een positieve bijdrage aan de bestemming en laten we iets achter waar men daadwerkelijk iets aan heeft. Daarbij staat het principe people, planet, profit en purpose centraal.

Naast de samenwerking met het Tourism Board van Portugal hebben zich dit jaar een groot aantal partners aangesloten bij de Reiswerk Travel Challenge. Zo zijn NTG, TUI, Corendon en D-Reizen de absolute premium partners en mogen we ook: AirPlus, Avila Reizen, Riksja Travel, SGR, De Jong Intra Vakanties en de ANVR verwelkomen als partner. Met een mooie mix van partners uit de hele breedte van de reisbranche, wordt de Travel Challenge van 2024 een echt avontuur!

Studenten kunnen zich hier aanmelden.

Geschreven door:

947152 114753655399290 1101870463 n
Melissa Bruins
Marketing & Communicatie Manager
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.