Nieuw aanbod Travel College!

19 jun 2023

Per 1 juli 2023 heeft Travel College een nieuw aanbod. Veel bestaande onderdelen blijven maar we voegen er ook een aantal nieuwe aan toe! Wat verandert er?

nieuwaanbodtravelcollege

Een kritische blik op het huidige aanbod van cursussen op Travel College heeft geleid tot een aantal aanpassingen. Natuurlijk zijn de meest populaire cursussen behouden, en spelen we in op de behoeften met een aantal nieuwe cursussen. Het aanbod m.b.t. marketing, e-commerce, social media en digitalisering blijft beschikbaar. Ook de taalcursussen, en vaardigheden m.b.t klantgerichtheid en communicatie verdwijnen niet.

Werkgeluk, werkstress, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling; stuk voor stuk onderwerpen die actueel zijn volgens het arbeidsmarktonderzoek. Je kunt over deze onderwerpen interessente nieuwe eLearnings, podcasts en essentials verwachten in Travel College. 

De komende tijd stellen we mooie, nieuwe leerlijnen per thema samen. Zo kun je alle onderdelen per onderwerp gemakkelijk vinden.

Download een handig overzicht van alle cursussen hier. Waar ga jij je deze zomer in ontwikkelen?

* Nog druk bezig met een module maar is deze niet opgenomen in het nieuwe aanbod? Geen zorgen, het huidige aanbod blijft nog tot 1 augustus beschikbaar, zodat je nog tijd hebt om de cursussen waar je mee bezig bent af te ronden.

 

Bekijk het aanbod
cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.