Travel College zoekt partners met interessante webinars en e-learnings

28 mei 2020

Banner Website TCoproeppartners Wk222020 2.jpg

In deze tijden is het belangrijk dat we er voor elkaar zijn. Dat we elkaar helpen en ondersteunen waar mogelijk is. Een mooi initiatief hierin is een samenwerking met nieuwe partners. Bij Reiswerk weten we dat veel medewerkers in de reisbranche het momenteel moeilijk hebben en dat er helaas veel banen op het spel staan. We willen zoveel mogelijk ondersteuning bieden in de ontwikkeling maar ook hulp bieden bij het vinden van een nieuwe baan. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe content voor ons online leerplatform Travel College, waar medewerkers in de reisbranche gratis gebruik van kunnen maken.
 
Travel College
Travel College is ht online leerplatform voor medewerkers in de reisbranche met een ruim en interessant aanbod van e-learnings, Webinars en Essentials. Reiswerk heeft dit leerplatform in samenwerking met SkillsTown, de grootste online opleider van Nederland, ontwikkeld met de gedachte dat online leren eigenlijk alleen maar voordelen kent. Duizenden reisprofessionals hebben zich inmiddels geregistreerd en zijn volop bezig met leren en ontwikkelen.
 
Travel College is continu in beweging
Op Travel College ligt op dit moment de focus in het leeraanbod bij de ontwikkeling van soft skills. Denk hierbij aan thema’s als communicatie, marketing, e-commerce, positieve psychologie, timemanagement en andere persoonlijke vaardigheidstrainingen. Deze trainingen zullen regelmatig aangevuld worden met actueel aanbod maar daarbij kunnen we wellicht jouw hulp goed gebruiken.
 
Jouw content op Travel College
Omdat we reisprofessionals juist in deze moeilijke tijden graag willen blijven voorzien van interessante cursussen, Webinars en Essentials die bijdragen aan hun ontwikkeling, zijn we op zoek naar nog meer waardevolle content. Hierbij denken we op dit moment met name aan content die kan helpen zoeken naar een nieuwe baan. Bijvoorbeeld tips voor het solliciteren, het updaten en schrijven van je CV, aandachtspunten tijdens een sollicitatiegesprek, maar ook omscholing of advies voor een baan in een andere branche. Heb jij een mooi aanbod hierin of heb je andere ideen? Dan gaan we graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.
 
What’s in it for you?
De registraties op Travel College groeien flink door. En dat kan ook bijna niet anders, aangezien online leren inmiddels een zeer belangrijk onderdeel van onze samenleving is. Jouw content kan dan ook rekenen op een groot bereik. Met als gevolg daarvan meer bekendheid voor jou, en extra bezoekers op je website.
 
Meer weten?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een samenwerking met Travel College? Neem dan vrijblijvend contact op met Laura Mooi, onze Programmamanager Learning & Development, via laura@reiswerk.nl. Zij vertelt je er graag meer over! 
 

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.