De Reiswerk Travel Challenge gaat dit jaar naar Fuerteventura!

03 feb 2023

Stel je voor: je bevind je tussen 64 talentvolle hbo- en wo studenten die binnen enkele weken afstuderen én gemotiveerd zijn om in de reisbranche aan het werk te gaan. Het kan! Jouw organisatie kan nu deelnemen aan de Travel Challenge in Fuerteventura van 31 mei t/m 4 juni 2023. Dé kans om gemakkelijk de juiste nieuwe medewerkers te recruiten!

headerwebsite.png

Als Arbeidsmarktfonds voor de reisbranche spelen wij graag in op de actualiteit en zo ook met de Travel Challenge. Tijdens deze vijfdaagse business course werken 64 hbo-studenten (van toerisme en niet-toerisme studies zoals IT, data, online marketing) aan een duurzaamheidsgerelateerde case. De focus ligt voornamelijk op het positief bijdragen aan de bestemming. De studenten kunnen zo écht iets betekenen voor de bestemming.

Voor jouw reisbedrijf is de Travel Challenge hét moment in contact te komen met nieuw talent en hen te enthousiasmeren voor een baan in jouw bedrijf! 
Daarnaast is deelnemen aan de Travel Challenge een mooie kans om te laten zien dat jouw organisatie zich voor duurzaamheid inzet!

Voordelen voor jouw reisbedrijf

Zet jouw reisbedrijf op de kaart! Voor een kleine investering (vanaf €3500) kun je al deelnemen aan dit event. Maar waarom zou je dat doen? Hieronder slechts een aantal van de vele voordelen:

  • Recruitment - win de beste studenten voor jouw organisatie in deze krappe arbeidsmarkt. Geen wekenlang wachten op de juiste reactie op je vacatures en tienduizenden euro's verder maar zelf (in 5 dagen) de beste studenten kiezen die direct na afstuderen bij jou starten.
  • Employer Branding - zet jouw organisatie goed op de kaart bij de nieuwe generatie. Doordat één of meerdere personen mee gaan naar de bestemming kun je jouw organisatie precies positioneren zoals jij dat wenst.
  • Branding - laat zien dat jouw organisatie waarde hecht aan duurzaamheid. Reiswerk, de onderwijsinstellingen en de pers geven altijd veel zichtbaarheid aan dit event. Op zowel social media, vakbladen en websites wordt er aan dit event en de deelnemers ervan veel zichtbaarheid gegeven.

 

Wat vonden eerdere reisbedrijven van de Travel Challenge?

Bekijk dit filmpje waarin deelnemende reisbedrijven van vorige edities, jou precies vertellen wat het hen heeft gebracht. 

  • Hoe zorgen we ervoor dat de studenten direct kunnen bijdragen aan onze studenten
  • Nieuwe en frisse ideëen horen van de studenten
  • 'Al drie studenten die na de Travel Challenge bij ons in het bedrijf komen

 

Iedereen zal het weten!

Natuurlijk zorgen we ervoor dat er veel bekendheid aan het event wordt gegeven. Zowel door ons, als door de onderwijsinstellingen en de pers. Niet alleen de 64 deelnemende studenten zullen jouw organisatie leren kennen als een interessante werkgever. De crew zal voor, tijdens en na het event foto's, filmpjes, artikelen en blogs maken om zoveel mogelijk zichtbaarheid te genereren. Denk aan 500.000+ volgers op social media, alle studenten van hbo-onderwijsinstellingen, alle lezers van verschillende vakbladen; iedereen zal het weten. Een buitenkans om jouw organisatie op de kaart te zetten tegen een kleine investering op het gebied van geld en tijd.

Deelnemen of meer informatie?

Dat deelname aan dit event een buitenkans is voor jouw organisatie; dat is duidelijk. Maar hoe nu verder? Neem zo snel mogelijk - vóór 13 februari - contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Al zeker van je deelname? Laat het ons zo snel mogelijk weten via Esther Gathier, Manager Reiswerk esther@reiswerk.nl. Er is maar plek voor een beperkt aantal reisbedrijven.

 

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.