Er staan nieuwe workshops in de agenda voor het najaar. Neem snel een kijkje en schrijf je in! Klik hier.

Wie ben ik?, Wat wil ik? en Wat kan ik?

12 dec 2017

boy with wings.jpg

Wil jij inzicht in de belangrijke vragen: ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat kan ik?’. En weten welke functies, rollen, soorten werkomgeving en samenwerkingsvormen bij jou passen? Door middel van een Loopbaanscan krijg je antwoord op deze vragen. Reiswerk heeft speciaal voor alle medewerkers in de reisbranche gratis een loopbaanscan ontwikkelt. 

Waarom een loopbaanscan?
Het doel van de Loopbaanscan is bewustzijn creëren over eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Dit kan vervolgens leiden tot loopbaanstappen, maar evenzeer tot betere ontwikkeling binnen de eigen functie. De scan geeft veel zelfinzicht en kan een document zijn dat je met je leidinggevende kunt bespreken. Natuurlijk is de rapportage alleen voor jou inzichtelijk en bepaal jij wat je ermee doet.

'De rapportage is echt een cadeautje voor jezelf, geeft inzicht en woorden voor een functionerings- of sollicitatiegesprek. Super dat Reiswerk de scan gratis beschikbaar stelt voor medewerkers. ' 

Hoe aan te vragen
De scan kan worden door mensen werkzaam in de reisbranche worden opgevraagd op www.reiswerk.nl/loopbaanscan. Je ontvangt dan een link. Kies een rustig moment en plek waar je de scan kunt doen, hij duurt niet langer dan een kwartier. Je krijgt meerkeuze vragen over wat jij belangrijk vindt, wat voor soorten werk je het liefst doet, in welke rol je jezelf het liefst ziet, wat voor soort organisatie het best bij je past en of je je werk het liefst zelfstandig of in een team doet.

Wil je de loopbaanscan aanvragen, heb je vragen of wil je meer weten over de Loopbaanscan? Neem dan contact op met info@reiswerk.nl.

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.