AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

Zorg goed voor jezelf in de maand februari

01 feb 2022

mindfulness 4.jpg

Boekingen trekken weer aan en reisprofessionals krijgen het drukker met aanvragen. Naast Europese bestemmingen stijgt nu ook voorzichtig de vraag naar verre reizen. Een goed teken voor de reisbranche! 

Echter door de besmettelijke omikron variant is ook het aantal ziekmeldingen flink gestegen. Door het uitvallen van collega’s door corona en/of quarantaine komt er wellicht meer druk op jou te staan.

Deze extra werkdruk kan effect hebben op je mentale gezondheid. Het is van belang om hier genoeg bij stil te staan en jezelf te inspireren en motiveren om goed voor jezelf te blijven zorgen. Om je hier een handje bij te helpen heeft XpertHR.nl, speciaal voor de maand februari, een ‘Zorg-goed-voor-jezelf’ kalender gemaakt. 

Deze kalender is een mooie reminder om meer aandacht te besteden aan een positieve mindset en elke dag even stil te staan bij hoe het met je gaat.

Start de maand februari goed en ga direct aan de slag!
Download de kalender hier!

Bron: XpertHR.nl

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.