Agenda

Business Course RSC18

Van 08:00 tot 20:00 in Playa d'en Bossa, Ibiza
25 mei

Studeer jij binnenkort af of ben jij recent afgestudeerd op HBO of WO niveau? Heb jij affiniteit met e-commerce, marketing, ict, business intelligence of data science? En ben jij benieuwd wat de travel industrie jou te bieden heeft? Schrijf je dan vóór 31 maart 2018 in voor dé business course van de reiswereld RSC18 ofwel de Reiswerk Studenten Challenge 2018!

Een vijfdaagse business course op Ibiza waar jij met 60 andere talenten in teams een innovatief business concept voor de travel industrie bedenkt. Een chance of a lifetime, waarin je kunt bouwen aan je persoonlijke netwerk en je carrière een flinke boost kunt geven! En een onvergetelijke ervaring waar je jaren later nog over praat en waarin je ontzettend veel leert en ook een hoop lol hebt!

Meer weten

RSC Speeddate

Van 14:00 tot 18:00 in ANWB Reizen (theater) 
Taurusavenue 18 Hoofddorp
19 jun

Yes! Je hebt deelgenomen aan de Reiswerk Studenten Challenge en je staat te popelen om bij een gaaf reisbedrijf aan de slag te gaan. Daarom hebben we speciaal voor jou en en je mede-challengers een event georganiseerd om met interessante reisbedrijven in contact te komen voor banen, stages of traineeships: de RSC Speeddate! Meld je snel aan, wie weet ontmoet jij jouw toekomstige werkgever!

Meer weten

Reiswerk Learning Event 2018

Van 13:00 tot 18:00 in Golfbaan Naarderbos
IJsselmeerweg 100 Naarden
4 okt

Are you ready for the next level?
Want het thema voor dit jaar is "Innovative Learning in Disruptive Times"!
Reiswerk organiseert op 4 oktober 2018 een gamechanging learning event voor de reissector en het onderwijs waarbij innovatie centraal staat. Het is dé plek om met elkaar en van elkaar te leren, te netwerken, samenwerking op te zoeken en inspiratie op te doen. Het event is exclusief toegankelijk voor professionals uit de reisbranche en het onderwijs. See you there?!

Meer weten

Werken voor merken

Waar heb jij een vraag over?