Nieuws

Redenen om te innoveren in travel bezien vanuit verschillende reisorganisaties en technieken: Deel 2

Gepubliceerd op: 14-06-2018

Tijdens de zevende editie van de Reiswerk Studenten Challenge dit jaar op Ibiza, spraken (niche) touroperators, een zakenreisorganisatie, travel agent, camping-en vakantieparkspecialist, consolidator, airline en airport over de redenen om te innoveren, bezien vanuit diverse doelgroepen en technieken om deze innovaties te realiseren. In dit artikel laten we Sunweb, Schiphol, Thika Travel, Transavia en Vacanceselect aan het woord.

Bekijk het bericht

AVG en marketing: 5 tips om er handig mee om te gaan!

Gepubliceerd op: 14-06-2018

AVG blijft ook de komende tijd een hot topic en het heeft impact op zo’n beetje alle afdelingen van een bedrijf. Ook als marketeer heb je een grote verantwoordelijkheid als het gaat om de gegevensbescherming van je klanten en contacten. Wat mag wel? Wat mag niet? En hoe kun je zelfs profiteren van de nieuwe wetgeving? We geven je 5 tips!

Bekijk het bericht

Redenen om te innoveren in travel bezien vanuit verschillende reisorganisaties en technieken: Deel 1

Gepubliceerd op: 13-06-2018

Tijdens de zevende editie van de Reiswerk Studenten Challenge dit jaar op Ibiza, spraken (niche) touroperators, een zakenreisorganisatie, travel agent, camping-en vakantieparkspecialist, consolidator, airline en airport over de redenen om te innoveren, bezien vanuit diverse doelgroepen en technieken om deze innovaties te realiseren. In dit artikel laten we ANWB, ANVR, ATPI en Airtrade aan het woord.

Bekijk het bericht

Werken voor merken

Waar heb jij een vraag over?