Nieuws

AVV cao reisbranche beoordeeld op fiscale aspecten loonheffingen

Gepubliceerd op: 23-11-2017

De cao voor de reisbranche is in september 2017 algemeen verbindend verklaard. Naar aanleiding van deze algemeen verbindend verklaring beoordeelt de belastingdienst de bepalingen op fiscale aspecten van de loonheffingen. Deze informatie kan voor bijvoorbeeld salarisadministrateurs van toegevoegde waarde zijn en zodoende informeren wij je hierbij door middel van een korte samenvatting over hetgeen de belastingdienst heeft geconcludeerd.

Bekijk het bericht

Jouw pensioen verandert

Gepubliceerd op: 23-11-2017

Op dit moment praten partijen die betrokken zijn bij de inhoud van de pensioenregeling van Reiswerk Pensioenen, te weten werkgeversorganisatie ANVR en vertegenwoordigers van vakbonden CNV Vakmensen, FNV en De Unie, intensief over de toekomst van de huidige pensioenregeling. Om ook in de toekomst een goede pensioenregeling te hebben is de huidige pensioenregeling in de afgelopen maanden intensief onder de loep genomen.

Bekijk het bericht

8 trends in de arbeidsmarkt deel 3: Salaris, de Basis en Vraag & Aanbod

Gepubliceerd op: 21-11-2017

De arbeidsmarkt is weer aan het aantrekken. Dat is geen trend, maar een feit, ook in de reisbranche. Vorige week gingen we al in op Vaste flex, Vergeet je huidige werknemers niet en De Employee Journey van groter belang dan ooit. Deze week gaan we in op de drie laatste trends: Een goed salaris is niet voldoende, De basis op orde en Vraag en aanbod sluiten niet op elkaar aan.

Bekijk het bericht
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Werken voor merken

Waar heb jij een vraag over?