Nieuws

Ziekteverzuim voorkomen? Leg je spelregels voor verzuim vooraf vast!

Gepubliceerd op: 22-02-2018

Wil je discussies en misverstanden rondom ziekteverzuim voorkomen? Dan is het verstandig om de verzuimregels binnen jouw reisbedrijf vooraf goed vast te leggen. Zo weten jouw medewerkers altijd waar zij aan toe zijn in het geval van verzuim. Lees er meer over in dit bericht.

Bekijk het bericht

Medewerkers met een arbeidsbeperking – Laat je inspireren door het verhaal van Debby

Gepubliceerd op: 22-02-2018

Reiswerk is er voor iedereen die werkt in de reisbranche, of dat graag zou willen! Iedereen, dus ook medewerkers met een arbeidsbeperking. Staat jouw reisbedrijf er ook voor open?! Samen met reisburo de Wit (https://www.reisburodewit.nl/) bracht Reiswerk het verhaal van Debby in beeld. Debby heeft een fysieke beperking, maar dit belet haar nauwelijks in de uitvoering van haar dagelijkse werkzaamheden.

Bekijk het bericht

Reiswerk Studenten Challenge 2018 brengt grote diversiteit reisbedrijven en studenten samen op Ibiza!

Gepubliceerd op: 20-02-2018

De zevende editie van de Reiswerk Studenten Challenge (RSC) vindt dit jaar plaats van 25 mei tot en met 29 mei op Ibiza. De vijfdaagse businesscourse voor afstuderende hbo en wo studenten e-commerce, IT, online marketing, business intelligence en toerisme biedt reisbedrijven de ultieme kans om in contact te komen met aanstormend talent van verschillende opleidingen. Bijna 20 bedrijven uit de reissector hebben zich dit jaar aan de Challenge verbonden.

Bekijk het bericht
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Werken voor merken

Waar heb jij een vraag over?