Kosteloos loopbaanadvies voor medewerkers van 45 jaar en ouder

african-3843920_1920.jpg.jpg

De reisbranche verandert. De snelle technologische ontwikkelingen, het veranderend consumentengedrag en nieuwe businessmodellen hebben grote impact. Dit betekent dat ook het werken in de branche verandert.

Maar hoe zorg je dat jouw medewerkers duurzaam inzetbaar blijven? Of, hoe zorg je zelf dat je in de toekomst nog steeds meerwaarde kunt leveren? Wij helpen jou als werkgever of medewerker verder met een kosteloos loopbaanadviestraject.  

Medewerkers

Duurzaamheid is een belangrijk thema in de reissector. Dit heeft niet alleen betrekking op de producten die wij als reisbranche ontwikkelen en verkopen, maar geldt zeker ook voor iedereen die in de sector werkzaam is. Hoe blijf je als medewerker voorbereid op de veranderingen in de reissector en je eigen werk? Hoe zorg je ervoor dat je nu en in de toekomst duurzaam inzetbaar blijft?

De nieuwe generatie die zich nu aandient groeit op met een andere arbeidsmarkt, technologie en werkverhoudingen. Maar hoe zit het met de meer ervaren medewerker? Ben jij in staat regie te blijven voeren over jouw eigen loopbaan? Voor jou is er door de overheid een gesubsidieerd programma opgezet voor medewerkers van 45 en ouder jaar. 

Wat houdt het adviestraject in? Wat levert het op? Wanneer kom ik in aanmerking? Hoeveel geld kost het?
Lees het hier!

Werkgever

Hoe blijven jouw medewerkers voorbereid op de veranderingen in de reissector en het eigen werk? Hoe zorgen zij ervoor dat zij nu en in de toekomst duurzaam inzetbaar blijven? De nieuwe generatie die zich nu aandient groeit op met een andere arbeidsmarkt, technologie en werkverhoudingen. Maar hoe zit het met de meer ervaren werknemer? Zijn zij in staat regie te blijven voeren over de eigen loopbaan? Voor deze laatste groep is er door de overheid een gesubsidieerd programma opgezet voor medewerkers van 45 jaar en ouder.

Wat houdt het adviestraject in? Wat levert het op? Hoeveel tijd en geld kost het?
Lees het hier!

cta.png

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.