Schrijf je nu in voor de workshop 'Verbind verschillende generaties op de werkvloer' Meer informatie & inschrijven.

Nieuw aanbod Travel College

11 jul 2022

Sinds 1 juli 2022 is het nieuwe aanbod van online leermodules beschikbaar in Travel College! Een mooi moment om Travel College te openen en te kijken wat er voor interessants bijgekomen is. Ben je nog druk bezig met een e-learning, webinar of anders? Geen zorgen! In de maand juli is zowel het oude als het nieuwe aanbod beschikbaar. Deze maand kun je rustig afmaken waar je nog mee bezig bent, om vervolgens in augustus met één van de nieuwe modules te starten.

travelcollege1

Uiteraard zijn de populaire en altijd handige e-learnings op het gebied van communicatie en computer vaardigheden nog steeds beschikbaar. Zo kun je je verdiepen in een andere taal en bijvoorbeeld in twee weken de basis van het Portugees onder de knie krijgen. Handig voor de komende vakantieperiode! Ook de e-learnings Starten met Excel en Word een Microsoft Teams Ninja kun je nog steeds volgen. We blijven waarschijnlijk allemaal hybride werken, waardoor Teams zeker een belangrijk onderdeel van je werk zal blijven. Handig dus om deze e-learning er nog eens bij te pakken!

 

Wat is er dan nieuw? Denk aan modules over werkgeluk en vitaliteit. Uit het arbeidsmarktonderzoek dat Reiswerk begin dit jaar heeft laten uitvoeren kwam naar voren dat werkgeluk en duurzame inzetbaarheid als belangrijkste HR thema’s gezien worden voor de komende jaren. We hebben daarom gekozen voor een webinar én een podcast over (werk)geluk. Daarnaast zoomen we in op vitaliteit door middel van een korte essential over Het tien dagen vitaliteitsprogramma, een webinar over Vitaal en energiek leven en daarnaast nog podcasts en een e-learning over mindfulness.

 

Ook voor leidinggevenden in de reisbranche valt er veel nieuws te ontdekken. Denk aan een essential over Time management en productiviteit of over Leidinggeven op afstand en een webinar over Vitaal leiderschap. Aansluitend op het grote arbeidstekort in de reisbranche hebben we de podcast Personal branding: wat is het en wat kun je ermee? toegevoegd. Personal branding kan een belangrijke rol spelen bij het enthousiasmeren van die oh zo schaarse kandidaten om juist voor jouw reisbedrijf te kiezen!

 

Kortom, voor elk wat wils! Op Travel College vind je het complete aanbod van essentials, e-learnings, webinars, podcasts, we-learnings en scans die je kunt volgen. Log snel in op Travel College of maak meteen een gratis account aan en start vandaag nog met leren!

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.