AI en ChatGPT toepassen in je werk? Schrijf je in voor de workshop en leer de basisprincipes! Meer informatie en inschrijven, klik hier.

NOW 2.0 en de motivering tot scholing: informeer je medewerkers over het gebruik van Travel College

30 jul 2020

leren organisatie travelcollege klein 2.jpg

Eerder publiceerde Reiswerk al een nieuwsbericht over de NOW 2.0. Als werkgever heb jij bij deze noodmaatregel de verplichting om jouw medewerkers te motiveren aan bij- of omscholing te doen. Travel College, het online leerplatform voor de reisbranche, voldoet aan deze verplichting en is gratis toegankelijk voor iedereen die in de reisbranche werkt. Dus ook voor jouw medewerkers!

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je jouw collega’s wijst op de mogelijkheden van Travel College. Om je hierbij te helpen heeft Reiswerk de informatiebrief “motiveren tot scholing” opgesteld. Deze brief omvat alle informatie die belangrijk is voor je medewerkers om te starten met leren. En hij is ook nog eens door een jurist gecontroleerd, dus voldoet aan alle wettelijke eisen!

Ben jij een werkgever in de reisbranche en maak je gebruik van de NOW 2.0 regeling? Stuur dan de informatiebrief “motiveren tot scholing” van Reiswerk om je medewerkers te wijzen op de ontwikkelingsmogelijkheden binnen Travel College.

Wil je de informatiebrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@reiswerk.nl en we delen hem met jou!
 

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.