Reiswerk ondersteunt medewerkers bij het verlies van hun baan

Vandaag is D-rt Groep, het bedrijf achter d-reizen, failliet verklaard door de rechtbank in Haarlem. Deze verklaring maakt het voor de ruim 1.150 medewerkers, werkzaam bij 285 reisbureaus en op het hoofdkantoor in Hoofddorp een bijzonder ingrijpende dag. Voor Reiswerk een reden om direct de Reiswerk toolkit “Snel weer aan het werk” onder de aandacht te brengen en ondersteuning te bieden.
 
Reiswerk tools: Snel weer aan het Werk
We bieden gratis ondersteuning met onze Reiswerk tools: Snel weer aan het werk. Dat doen we op verschillende manieren. Zo vind je informatie over de gevolgen van een faillissement en wat jouw rechten en plichten zijn. Daarnaast helpen wij je bij de voorbereiding en orintatie op een nieuwe baan.
 
Zo bieden we jou de mogelijkheid om gebruik te maken van een skills assessment en loopbaancoaching vanuit onze samenwerking met House of Skills. Ook delen we op onze website verschillende artikelen over solliciteren en geven we je bijvoorbeeld tips over de stappen die je kunt zetten in het traject van werk naar werk. Sindskort bieden we ook de diensten aan van onze virtuele jobcoach Tess. Zij helpt werkzoekenden op een persoonlijke en laagdrempelige manier met hun ‘journey’ naar een nieuwe baan, binnen of buiten de reisbranche. 
 
Heb je vragen of behoefte aan meer informatie?
Reiswerk hoopt met de Reisswerk tools een bijdrage te kunnen leveren aan het vergroten van jouw kansen op de arbeidsmarkt. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via info@reiswerk.nl.

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.