Reiswerk Studenten Challenge presenteert 64 aanstormende talenten!

teamwork 640.jpg

De zevende editie van de Reiswerk Studenten Challenge (RSC) vindt dit jaar plaats van 25 mei tot en met 29 mei op Ibiza. De vijfdaagse businesscourse biedt dit jaar 17 bedrijven de kans om in contact te komen met 64 Studenten van 22 verschillende opleidingsrichtingen. Vanaf maandag 9 april as gaat Reiswerk de studenten, sprekers en bedrijven introduceren op facebook.com/reiswerkstudentenchallenge

Rian Verkooijen, arbeidsmarktspecialist bij Reiswerk vertelt: “De Reiswerk Studenten Challenge heeft zich de afgelopen jaren bewezen als succesformule voor bedrijven om jong talent te scouten en bij te dragen aan talentontwikkeling. Wij hebben altijd de ambitie om de Challenge naar een ng hoger niveau te tillen en daarom hebben we ingezet op een aantal sterke veranderingen dit jaar die passen bij de veranderende branche n arbeidsmarkt. We hebben bijvoorbeeld meer plekken gereserveerd voor studenten van IT, e-commerce, online marketing en data-intelligence opleidingen. Daarnaast zochten we de samenwerking op met een branche brede afspiegeling van bedrijven. We geloven dat de diversiteit aan beide kanten zorgt voor nog meer dynamiek, innovatiemogelijkheden en natuurlijk de instroom van een nieuwe generatie young professionals.”Innovatief concept bedenken voor de reisbranche
De Talenten Tourism Management, Business Information, Technische bedrijfskunde, ICT, Communicatie, Marketing en E-commerce gaan op Ibiza in multidisciplinaire teams aan de slag een innovatief concept te bedenken voor de reisbranche.

Frank Oostdam (ANVR), Ren van Herrewijnen (ANWB) , Pascal van de Loo (Vacanseselect), Marjon Bloemkolk (ATPi), Ines Verburgh (Transavia) en Tanja Dik (Schiphol) zijn enkele namen onder de sprekers die studenten en crew zullen bijpraten over Customer excellence, Transitie van een touroperator naar een e-commerce bedrijf, Innovaties, Design Sprints etc. 

Kick-off en Speeddates
De challenge start op 17 mei en wordt afgesloten op 19 juni met een speeddate bij ANWB in Hoofddorp waar participerende bedrijven alle young talents van de afgelopen edities Reiswerk Studenten Challenge op zoek naar een baan kunnen ontmoeten. De speeddate wordt ingeleid door Zakenvrouw van 2017 Elske Doets die de studenten een powertalk richting geluk in de toekomst zal geven. 

Meer weten over de challenge en de deelnemende bedrijven? Zie www.reiswerk.nl/rsc2018

cta

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op en we zorgen voor een passend antwoord op jouw vraag.