Reiswerk Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van ontwikkelingen en trends in de reisbranche die van invloed zijn op jouw werk en loopbaan? Wil jij weten wat er speelt op HR-gebied in de reisbranche? Of op het gebied van onderwijs, leren en employability? Wil jij weten welke gratis events en bijeenkomsten wij op de rol hebben staan? Of lees jij graag een mooi interview met een bijzonder persoon uit de reisbranche of juist met een frisse blik van buiten de branche?

Reiswerk Nieuws week 45

In de Reiswerk Nieuws van deze week vind je alles wat je wilt weten over werken in de reiswereld. Van het laatste nieuws over mantelzorg, vaste flex en werkstress en informatie over doktersbezoek en tijdelijke contracten en zwangerschap. En natuurlijk ook een greep uit onze meest recente vacatures.

Lees de webversie van het Reiswerk Nieuws van week 45 hier en schrijf je hiernaast in wanneer je deze graag in je mailbox wilt ontvangen.

Reiswerk Nieuws week 41

In de Reiswerk Nieuws van deze week vind je alles wat je wilt weten over werken in de reiswereld. Van het laatste nieuws over de arbeidsmarktcijfers en informatie over loonsverhoging tot meer over buitengewoon verlof en werkplezier. En natuurlijk ook een greep uit onze meest recente vacatures.

Lees de webversie van het Reiswerk Nieuws van week 41 hier en schrijf je hiernaast in wanneer je deze graag in je mailbox wilt ontvangen:

Reiswerk Nieuws week 43

In de Reiswerk Nieuws van deze week vind je alles wat je wilt weten over werken in de reiswereld. Van het laatste nieuws over verdwijnen of veranderen en de arbeidsmarkttrends tot informatie over opzegtermijn en meer over kraamverlof. En natuurlijk ook een greep uit onze meest recente vacatures.

Lees de webversie van het Reiswerk Nieuws van week 43 hier en schrijf je hiernaast in wanneer je deze graag in je mailbox wilt ontvangen.

Reiswerk Nieuws week 39

In de Reiswerk Nieuws van deze week vind je alles wat je wilt weten over werken in de reiswereld. Van het laatste nieuws over de CAO Reisbranche en informatie over concurrentiebeding tot meer over agile werken en studiereizen. En natuurlijk ontbreekt ook een greep uit onze meest recente vacatures niet.

Lees de webversie van het Reiswerk Nieuws van week 39 hier en schrijf je hiernaast in wanneer je deze graag in je mailbox wilt ontvangen:

Reiswerk Nieuws week 37

In de Reiswerk Nieuws van deze week vind je alles wat je wilt weten over werken in de reiswereld. Van het laatste nieuws over de grootste vacaturebank van de reisbranche en informatie over Tech-talent en design sprints. Verder beantwoorden we vragen over ziek zijn en geven we tips voor gezonde medewerkers en het terug dringen van ziekteverzuim tenslotte natuurlijk ook een greep uit onze meest recente vacatures.

Lees de webversie van het Reiswerk Nieuws week 37 hier en schrijf je hiernaast in wanneer je deze graag in je mailbox wilt ontvangen.

Reiswerk Nieuws week 35

In de Reiswerk Nieuws van deze week vind je alles wat je wilt weten over werken in de reiswereld. Van het laatste nieuws over werkplezier en een veilige & gezonde werkomgeving tot informatie over ouderschapsverlof. Lees in interessant interview met Wijand jongen en schrijf je in voor de HR Expertmeeting op 9 november 2017. En natuurlijk ook een greep uit onze meest recente vacatures.

Lees de webversie van het Reiswerk Nieuws week 35 hier en schrijf je hiernaast in wanneer je deze graag in je mailbox wilt ontvangen.

Waar heb jij een vraag over?